Noi nu vom UITA! Promitem!

O bucată din noi s-a dus. O bucată din viitorul acestei țări. O parte importantă. Oameni de valoare, eroi, copii învățați, cultivați, cu note mari și un viitor luminos. Poate așa a fost să fie mai bine pentru ei. Să scape din calvarul numit România. Mulți de acolo sunt/au fost oameni care au luptat din răsputeri, toată viața, ca lucrurile să se pună pe făgașul normal. Au scris, au cântat, s-au revoltat, au ieșit în stradă. Nu au avut ocazia să vadă rezultatul. Datoria noastră e să ducem lupta mai departe. Și de fiecare dată când se mai stinge câte un suflet, să lăsăm  deoparte empatia și solidaritatea.  Astea-s bullshituri media. Să ne gândim, oare tânărul acela care s-a dus, unde ar fi ajuns dacă trăia? Ce ar fi făcut cu viața lui, cât ar fi schimbat, cât ar fi influențat, cât ar fi ajutat? Să ne gândim că e de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putinâă ca acele nume să nu fie uitate.

 

Inițial vroiam să scriu despre altceva. Despre alegerile greșite pe care părinții noștrii, în necunoștință de cauză, la fel de manipulabili ca noi, le-au făcut. Apoi mi-am dat seama că ar fi nedrept. Că nu din cauza lor au fugit din țară lăsând copiii să se crească singuri. Că nu e vina lor că s-au închis fabrici și au trebuit să plece. Că nu e vina lor că singura lor alegere au fost Iliescu după Revoluție. Trăim într-un carusel ce se repetă în fiecare an electoral. Încet, sper, spițele acestei roți să se rupă, rând pe rând, odată cu fiecare tragedie. Între timp, Oprea a scăpat basma curată. Își duce veacul liniștit. PNL și-a retras moțiunea anti-Oprea. Am uitat deja? Așa de repede? Copii, când o să realizați că nu e suficient doar să votăm? Că după ce am votat, datoria noastră e să ne asigurăm că cei pe care i-am ales iși fac treaba ireproșabil, așa cum o cere fișa postului? Când o să înțelegem că nu ei ne conduc pe noi ci noi, NOI suntem cei care avem putere de decizie în țara asta? Că dacă ceva nu ne convine, avem tot dreptul să ne revoltăm și să găsim o soluție, că OBLIGAȚIA noastră e să ne asigurăm că trăim într-o țară liberă, securizată, în care respectul și legea sunt SFINTE? Când o să ne dăm seama de toate astea?

 

Salut. Fac parte din generația de Sataniști. La fel e toată familia mea. O familie de sataniști cu școală, cu facultate, cu diplome, burse și joburi faine. Asta suntem noi, o mână de sataniști, în opinia unora.

 

Noi nu vom uita. Noi, tinerii ăștia de ne aruncați de o parte sau alta a religiei de parcă ea e legea după care se guvernează țara asta. Noi, ăștia de mergem în cluburi în loc să stăm acasă să citim o carte la lumina lumânării, noi, ăștia de ne zbatem în draci să găsim o soluție și să alegem ce se mai poate salva din țara noastră. E ultima zi de doliu. De mâine, toată lumea în stradă. Lăsați Facebook-ul, dreptatea nu se face la ”postul național Facebook TV”. Să nu uităm că în urmă cu câteva zile, un polițist a murit pentru ca un politician să se plimbe nino-nino prin București. Să nu uităm că între timp, cât noi ne jelim morții, în Egipt s-a prăbușit un avion. 220 de oameni decedați, o singură zi de doliu național în Rusia. Atac terorist, ISIS. Punct. Mergem mai departe. Să nu uităm, atât vă cer. Cum în țara asta, legea o respectă doar săracii. Cum suntem spălați pe creier de entități pe care nici măcar nu le înțelegem. Cum sistemul de educație, sănătate, etc, sunt voit devalorificate pentru a manipula mai ușor masele. Deci, ”sataniștilor”, când ieșim în stradă? Când o să ne cerem dreptul la educație de calitate, GRAUITĂ, așa încât copiii noștrii să nu mai aibă aceeași soartă ca noi? Când vom cere transparență din partea politicienilor? Când o să ne hotărâm o dată că trebuie ieșit zilnic, mii, sute de mii de oameni, să cerem demisii, legi respectate, siguranță, respect? Când? Credeți că noiembrie 2015 e suficient? Nu e. Am dormit destul împreună cu distinsul nostru Președinte Iohannis. Lăsați prostiile și aveți măcar un pic de simț civic. Un pic, nu mult. Legile nu se schimbă stând pe Facebook. Dreptatea nu se face privind obosiți la Antena 3. Fiți revoltați pentru că meritați. Demonstrați-le părinților că în ciuda greutăților, ați crescut altfel. Nu sataniști, nu ultrasi, nu analfabeți sau înapoiați. Haide-âi să le demonstrăm tuturor că nu legea plicului e cea mai tare în România. Să fim noi primele exemple.

 

Vineri, 30.10.2015. Pe Facebook, televiziunea națională a României, un grup de oameni trecuți prin Revoluție, își exprimau punctul de vedere cu privire la Drepturile Animalelor:

”Vai….mie si scarba sa mai merg cu autobuzul, cand stiu ca merg si cainii…nu era destul ca put unii oameni,fix cainii lipseau…”

Sau:

Cine vrea sa_si plimbe cainii cu autobuzul sa propuna primariei sa le bage autobuze special pt ei,autobuzele sunt pt oameni ca sa ajunga la lucru de exemplu…..nu mi se pare normal sa te asezi pe scaun dupa un caine care a stat pe scaun,poate chiar atunci si_a facut nevoile pe scaun…ar fi ok?….ma lasa_ti cu isteria caini in autobuze?sa si duca fiecare pe jos sau cu masina proprie….ar fi multe de zis,eu sper ca cei de la primarie sa refuze aceasta propunere…..

În aceeași seară, tineri au murit arși de vii într-un club din București. Reacțiile nu au întârziat să apară:

Pacat. Macar de murea un manelist era mai ok. Pentru ca manelistii sunt niste needucati si nesimtiti. In schimb un rocker e mult mai calm si educat!

dar nu vezi diavolul fa chioaro si capul de mort?sau astea nu s satanisme cre(s)tino

Daca cantati despre moarte “The day we die”, vorbiti in interviuri despre moarte, puneti postere cu roboti in flacari logic ca vine si va ia pana la urma nenorocitilor dar ati luat si alte vieti nevinovate cu voi!!

Și exemplele pot continua. În opinia multora, lucrurile sunt așa: maneliștii, câinii, țiganii, rockerii, ăia de pupă moaște, parlamentarii, multinaționalele, taximetriștii, medicii, polițiștii, etc. toți, tre să moară. Trist dacă gândim așa despre specia noastră.

Dramele noastre nu trebuie să nască doar suferință ci și revoltă. Haideți să ne ștergem lacrimile solidare și, din respect pentru cei care s-au sacrificat în urmă cu câteva zile, să ne spunem din nou punctul de vedere, să nu uităm și mai ales, să le reamintim zilnic celor pe care i-am ales cu bună-credință, că nu punem botul, nu uităm și nici nu o vom mai face vreodată. Ca să ne fie mai bine, întâi trebuie să demonstrăm că ne dorim cu adevărat acest lucru.

Oare, peste trei luni, unde vom fi? Am promis să nu uităm, avem și event pentru asta. Momentan sunt peste 4000. Haideți ca peste trei luni să fim toți, toți, uniți și interesați de soarta României. Să demonstrăm că măcar o dată putem lăsa deoparte credințe, ideologii, diferențe și putem fi, în goliciunea noastră, simpli ROMÂNI care vor mai mult și știu că o merită. Vreau ca peste trei luni să ne vedem în Piață, să facem Sfat și să analizăm ce a fost bine, ce a fost rău. Vreau să devenim o comunitate care face lucrul ăsta periodic. O comunitate care își hotărăște singură soarta, care decide și acționează împreună, pentru binele tuturor. Vreau să devenim o forță de care să le fie frică tuturor care timp de 26 de ani și nu numai, ne-au furat, batjocorit, alungat, călcat în picioare, mințit, manipulat ordinar. Putem face asta? Avem timp trei luni să ne mobilizăm. Dacă nu va ieși, înseamnă că nu mai merităm nimic iar copiii ăia au murit degeaba. Eu încă sper să nu fie așa. Pentru că indiferent că suntem unguri, români, țigani, părinți, iubitori de animale, creștini, atei, rockeri, maneliști, toți, dar absolut toți trăim sub aceleași legi, aceleași norme, aceleași furturi. În fața inconștienței politice, ideologia noastră nu mai contează. Noi, ăștia de suntem acum batjocoriți de toată masa politică, în ochii lor suntem o simplă adunătură de români, posibili votanți. Atât. Datoria noastră e să le schimbăm percepția.

Între timp, sper din tot sufletul ca în fiecare zi, indiferent de vreme sau evenimente, să ne vedem în stradă. Sunt atâtea de schimbat și timpul e atât de scurt.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.